Επιλογή Σελίδας
5/5 - (2 votes)

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκια

Η αντικατάσταση κεραμικών ή πορσελάνινων πλακιδίων προσθέτει αξία σε ένα σπίτι. Αλλά το νέο πλακίδιο μπορεί να είναι ακριβό. Η ρύθμιση πλακιδίων, επίσης, είναι δύσκολο να κατακτηθεί—πολλοί άνθρωποι που το κάνουν μόνοι σας επιλέγουν την επαγγελματική ρύθμιση πλακιδίων. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η κατεδάφιση και η απόρριψη του παλιού πλακιδίου είναι επίπονη, ακατάστατη και ελάχιστα φιλική προς το περιβάλλον.

Το βάψιμο πλακιδίων είναι μια γρηγορότερη, χαμηλότερου κόστους και σημαντικά πιο καθαρή εναλλακτική από την πλήρη αντικατάσταση πλακιδίων. Ενώ το βαμμένο πλακάκι δεν θα διαρκέσει ποτέ όσο το νέο πλακίδιο, είναι ένα έργο που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του πλακιδίου και να το επαναφέρει σε μια σχεδόν νέα εμφάνιση.

Πριν ξεκινήσεις
Η κατανόηση των κύριων τύπων ασταριού και βαφής πλακιδίων μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο για το έργο σας.

Για βάψιμο πλακιδίων χρησιμοποιήστε ένα αστάρι με “κόλλημα” στο όνομά του. Αποφύγετε αστάρια σκυροδέματος, τοιχοποιίας ή μετάλλων. Τα αστάρια συγκόλλησης σχηματίζουν έναν συγκολλητικό σύνδεσμο μεταξύ του πλακιδίου και του χρώματος με ειδικές ρητίνες που δεν υπάρχουν στα γενικά αστάρια. Το αστάρι συγκόλλησης θα μετριάσει το ξεφλούδισμα, το ξεφλούδισμα και το θρυμματισμό.

Βαφή πλακιδίων
Εποξειδική βαφή ενός μέρους: Τα εποξειδικά ενός μέρους είναι εύκολο να δουλέψουν, καθώς δεν απαιτούνται πολλές στρώσεις. Τα εποξειδικά με μία βαφή είναι προϊόντα που σκληρύνονται με αέρα. Αντίθετα, οι εποξειδικές ουσίες πολλαπλών σταδίων σκληρύνονται με μια χημική διαδικασία. Μερικά εποξειδικά ενός συστατικού βρίσκονται σε δοχεία ψεκασμού.
Εποξειδική βαφή δύο μερών : Αφού αναμειχθεί ένα συστατικό με ένα δεύτερο συστατικό, η προκύπτουσα ουσία βουρτσίζεται ή τυλίγεται πάνω στο πλακίδιο. Συνήθως είναι πιο εύκολο να βρείτε εποξειδικά δύο μέρη, επομένως υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σαςΤα αδιάβροχα χρώματα για τοίχους είχαν κάποια κακή φήμη στο παρελθόν επειδή ήταν αναποτελεσματικά και περιείχαν υψηλή συγκέντρωση πτητικών οργανικών ενώσεων. Με τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, τα αδιάβροχα χρώματα έχουν...

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σαςΥγρασία : Μη βάφετε επιφάνεια που πέφτει απευθείας βροχή. Αν όμως έξω βρέχει και η επιφάνεια είναι στεγνή, πιθανότατα μπορείτε να βάψετε το σπίτι σας. Όταν το επίπεδο σχετικής υγρασίας (RH) φτάσει το 50 τοις εκατό , ωθείτε σε ένα άβολο εύρος...

5 ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν πριν προσλάβετε έναν ελαιοχρωματιστη

5 ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν πριν προσλάβετε έναν ελαιοχρωματιστη

5 ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν πριν προσλάβετε έναν ελαιοχρωματιστηΠρέπει να βεβαιωθείτε ότι προσλαμβάνετε τους κατάλληλους ελαιοχρωματιστές για το σπίτι , διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να έχετε ακόμη περισσότερους πονοκεφάλους από το να κάνετε τη δουλειά...

Call Now Button