Επιλογή Σελίδας
5/5 - (3 votes)
Κοινοποίηση σε
Πώς να βάψετε μια γκαραζόπορτα

Πώς να βάψετε μια γκαραζόπορτα

Με λίγη επένδυση χρόνου και χρήματος, η γκαραζόπορτα σας μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μια περιοχή ομορφιάς που τονίζει το στυλ του σπιτιού σας και τη δική σας προσωπικότητα με ένα μόνο χέρι. Μην αφήνετε την πόρτα του γκαράζ σας να είναι εκ των υστέρων. Σε πολλά σπίτια, είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της μπροστινής εμφάνισης.

Επιλέξτε ένα στυλ που λειτουργεί
Δώστε στην γκαραζόπορτά σας την προσοχή που της αξίζει και κάντε την ένα κομψό στοιχείο που αναδεικνύει την εμφάνιση του σπιτιού σας. Εάν επενδύετε σε μια νέα πόρτα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιο στυλ είναι πιο συμπληρωματικό με την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας.

Σπίτια σε στιλ πολιτιστικής κληρονομιάς
Τα σπίτια σε στιλ πολιτιστικής κληρονομιάς έχουν συχνά γκαραζόπορτες που εμποτίζουν το εξωτερικό με χαρακτήρα, όπως ψεύτικο καρότσι ή γαλλικές πόρτες με βαριές πινελιές, παράθυρα με τζάμια και εξοπλισμό.

Σύγχρονα σπίτια
Τα σύγχρονα σπίτια λειτουργούν καλά με τυπικές πόρτες πάνελ, με ή χωρίς παράθυρα.

Σπίτια σε στιλ ράντσο
Για επιμήκεις, μονοώροφες κατοικίες, όπως το στυλ Ranch, οι πόρτες με μακρύτερα, πιο ορθογώνια πάνελ ταιριάζουν καλά.

Μινιμαλιστικά σπίτια
Τα μίνιμαλ μοντέρνα σπίτια λειτουργούν καλύτερα με γκαραζόπορτες της ίδιας φύσης, με επίπεδο φινίρισμα χωρίς λεπτομέρειες πάνελ.

Ταιριάξτε τα χρώματά σας
Ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμφάνιση της γκαραζόπορτας σας είναι να την ταιριάξετε με τα βασικά χρώματα βαφής του σπιτιού σας, ειδικά αν είναι κυρίαρχο μέρος της μπροστινής πρόσοψης. Μια άλλη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε είναι να ταιριάξετε το χρώμα της γκαραζόπορτας με ένα άλλο πιο διακριτικό μέρος του εξωτερικού, όπως το χρώμα του ενέματος ή τους πιο σκούρους τόνους από οποιοδήποτε υπάρχον τούβλο ή πέτρα.

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σαςΤα αδιάβροχα χρώματα για τοίχους είχαν κάποια κακή φήμη στο παρελθόν επειδή ήταν αναποτελεσματικά και περιείχαν υψηλή συγκέντρωση πτητικών οργανικών ενώσεων. Με τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, τα αδιάβροχα χρώματα έχουν...

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκιαΗ αντικατάσταση κεραμικών ή πορσελάνινων πλακιδίων προσθέτει αξία σε ένα σπίτι. Αλλά το νέο πλακίδιο μπορεί να είναι ακριβό. Η ρύθμιση πλακιδίων, επίσης, είναι δύσκολο να κατακτηθεί—πολλοί άνθρωποι που το κάνουν μόνοι σας επιλέγουν την...

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σαςΥγρασία : Μη βάφετε επιφάνεια που πέφτει απευθείας βροχή. Αν όμως έξω βρέχει και η επιφάνεια είναι στεγνή, πιθανότατα μπορείτε να βάψετε το σπίτι σας. Όταν το επίπεδο σχετικής υγρασίας (RH) φτάσει το 50 τοις εκατό , ωθείτε σε ένα άβολο εύρος...

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Κοινοποίηση σε
Call Now Button