Επιλογή Σελίδας
5/5 - (13 votes)
Κοινοποίηση σε
Ποιοτικό εξωτερικό βάψιμο σπιτιού σε συνδυασμό με ποιοτική προετοιμασία για ποιοτικά αποτελέσματα

Ποιοτικό εξωτερικό βάψιμο σπιτιού σε συνδυασμό με ποιοτική προετοιμασία για ποιοτικά αποτελέσματα

Προετοιμαστείτε για την Εργασία

Το εξωτερικό βάψιμο πιθανώς η πιο σημαντική πτυχή της βαφής εξωτερικών σπιτιών, εκτός από την ποιότητα της εξωτερικής βαφής, είναι η ποιότητα και η πληρότητα της προετοιμασίας. προετοιμασία της επιφάνειας του σπιτιού πριν το βάψιμο.

Αυτό επηρεάζει άμεσα την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του προκύπτοντος φινιρίσματος εξωτερικού χρώματος. Μια κακής ποιότητας εργασία βαφής εξωτερικού χώρου μπορεί να απαιτήσει ξανά προσοχή σε μόλις 3 χρόνια. μια ποιοτική δουλειά που γίνεται από έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή σπιτιών μπορεί να διαρκέσει έως και 20 χρόνια.

Αξιολόγηση Συνθηκών Για Βάψιμο Επιφανειών

Κατά την αξιολόγηση μιας επιφάνειας για εξωτερικό βάψιμο σπιτιού, η κατάσταση της υπάρχουσας επιφάνειας για βάψιμο καθώς και ο τύπος του υποστρώματος θα υπαγορεύσουν τι πρέπει να γίνει. Είναι το υπόστρωμα υποκατάστατο ξύλο, στόκος, μέταλλο ή ξύλο; Το γυμνό ξύλο που εκτίθεται στις καιρικές συνθήκες για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, όπως ένα περβάζι παραθύρου, μπορεί να σαπίσει. απαιτείται αντικατάσταση πριν το βάψιμο.

Υπάρχουν τρία επίπεδα σοβαρότητας της υπάρχουσας κατάστασης για βάψιμο:

Κατηγορία I – μικρές ζημιές στο χρώμα και συσσώρευση εδάφους. συνήθως δεν απαιτείται αφαίρεση της βαφής.
Κλάση II – ορατή διάσπαση και ρωγμές των ανώτερων στρωμάτων της βαφής. περιλαμβάνει κάποια αφαίρεση χρώματος.
Κλάση III – σημαντική αποτυχία βαφής. διάσπαση και ρωγμές πολλαπλών στρωμάτων χρώματος. απαιτεί ολική αφαίρεση βαφής στο γυμνό υπόστρωμα.
Επειδή διαφορετικές περιοχές της επιφάνειας του σπιτιού υπόκεινται σε διαφορετικές συνθήκες, μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες τάξης σε όλη τη δομή. Ως εκ τούτου, η προσεκτική επιθεώρηση είναι ζωτικής σημασίας για την πραγματοποίηση μιας ακριβούς αξιολόγησης.

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σαςΤα αδιάβροχα χρώματα για τοίχους είχαν κάποια κακή φήμη στο παρελθόν επειδή ήταν αναποτελεσματικά και περιείχαν υψηλή συγκέντρωση πτητικών οργανικών ενώσεων. Με τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, τα αδιάβροχα χρώματα έχουν...

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκιαΗ αντικατάσταση κεραμικών ή πορσελάνινων πλακιδίων προσθέτει αξία σε ένα σπίτι. Αλλά το νέο πλακίδιο μπορεί να είναι ακριβό. Η ρύθμιση πλακιδίων, επίσης, είναι δύσκολο να κατακτηθεί—πολλοί άνθρωποι που το κάνουν μόνοι σας επιλέγουν την...

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σαςΥγρασία : Μη βάφετε επιφάνεια που πέφτει απευθείας βροχή. Αν όμως έξω βρέχει και η επιφάνεια είναι στεγνή, πιθανότατα μπορείτε να βάψετε το σπίτι σας. Όταν το επίπεδο σχετικής υγρασίας (RH) φτάσει το 50 τοις εκατό , ωθείτε σε ένα άβολο εύρος...

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Κοινοποίηση σε
Call Now Button