Επιλογή Σελίδας
5/5 - (16 votes)

βαψιμο μπανιου

Χρώματα βαφής μπάνιου

Όταν πρόκειται για έναν προϋπολογισμό έργου βαφής, σπάνια υπάρχει αρκετός για να πάει γύρω. Η DIY Blogger Nicole Balch του Making It Lovely λέει στο Glidden® ότι, ενώ μπορεί να έδινε προτεραιότητα στην ανακαίνιση της κουζίνας της σε σχέση με το μπάνιο της, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να βρει κάποιους τρόπους να της δείξει λίγη αγάπη.

Όταν ο σύζυγός μου και εγώ αγοράσαμε το σπίτι μας, σκεφτήκαμε ότι θα ξανακάναμε το μπάνιο αμέσως. Ήταν μια περίεργη σχεδίαση με μπλε φωτιστικά από τη δεκαετία του ’60 και μια κακή δουλειά με πλακάκια από τη δεκαετία του ’70. Μετά μετακομίσαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι η κουζίνα χρειαζόταν περισσότερη προσοχή και ξοδέψαμε τα χρήματα για την ανακαίνιση εκεί. Αλλά το μπάνιο μας ήταν ακόμα τόσο άσχημο! Αποφασίσαμε να έχουμε μερικές ιδέες για μικρά μπάνια και να αλλάξουμε τα πράγματα.

Μια πλήρης ανακαίνιση δεν ήταν πια στις κάρτες για εμάς, αλλά αποφάσισα να δω πόσο μακριά θα μας πήγαινε η βαφή και ένας μικρός προϋπολογισμός 250 . Ξεκίνησα φτιάχνοντας μερικές μακέτες στο Photoshop, γιατί μου αρέσει να το κάνω μερικές φορές για να παίζω με ιδέες.

Ήταν ένα όμορφο χρώμα βαφής, αλλά δεν μου άρεσε στον χώρο. Ήταν πολύ ταιριαστό με τα μπλε φωτιστικά, τις πετσέτες και το χαλάκι μπάνιου που είχα προσθέσει. Ευτυχώς, το χρώμα αλλάζει εύκολα! Στη συνέχεια πήγα με ένα απαλό πράσινο. Πολύ καλύτερα. Απενεργοποίησα επίσης το ντουλάπι φαρμάκων για έναν στρογγυλό καθρέφτη και άλλαξα τον φωτισμό από πάνω του.

Έβαψα το νεσεσέρ και μετά έβαψα τα τελειώματα λευκά και μετά τελείωσα το μπάνιο με χαριτωμένα, πολύχρωμα αξεσουάρ. Βγήκε κάτω από τον προϋπολογισμό των 250, και ενώ δεν ήταν μια τεράστια ανακαίνιση, κατέληξε πολύ καλύτερα από ό,τι ξεκινήσαμε!

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σαςΤα αδιάβροχα χρώματα για τοίχους είχαν κάποια κακή φήμη στο παρελθόν επειδή ήταν αναποτελεσματικά και περιείχαν υψηλή συγκέντρωση πτητικών οργανικών ενώσεων. Με τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, τα αδιάβροχα χρώματα έχουν...

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκιαΗ αντικατάσταση κεραμικών ή πορσελάνινων πλακιδίων προσθέτει αξία σε ένα σπίτι. Αλλά το νέο πλακίδιο μπορεί να είναι ακριβό. Η ρύθμιση πλακιδίων, επίσης, είναι δύσκολο να κατακτηθεί—πολλοί άνθρωποι που το κάνουν μόνοι σας επιλέγουν την...

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σαςΥγρασία : Μη βάφετε επιφάνεια που πέφτει απευθείας βροχή. Αν όμως έξω βρέχει και η επιφάνεια είναι στεγνή, πιθανότατα μπορείτε να βάψετε το σπίτι σας. Όταν το επίπεδο σχετικής υγρασίας (RH) φτάσει το 50 τοις εκατό , ωθείτε σε ένα άβολο εύρος...

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Call Now Button