Επιλογή Σελίδας
4.8/5 - (16 votes)

5 ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν πριν προσλάβετε έναν ελαιοχρωματιστη

5 ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν πριν προσλάβετε έναν ελαιοχρωματιστη

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προσλαμβάνετε τους κατάλληλους ελαιοχρωματιστές για το σπίτι , διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να έχετε ακόμη περισσότερους πονοκεφάλους από το να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας. Μεταξύ άλλων, εδώ είναι μερικές μόνο ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε σε κάθε επαγγελματία ζωγράφο που σκέφτεστε για τη δουλειά.

1. Είσαι Ασφαλισμένος;

Είναι το σπίτι σας και εσείς και η οικογένειά σας πρέπει να προστατεύεστε. Εάν η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι «όχι», προχωρήστε στον επόμενο ανάδοχο. Εάν η απάντηση είναι «ναι», ζητήστε απόδειξη.

2. Έχετε Αναφορές;

Και πάλι, αν «όχι», προχωρήστε. Και μην φοβάστε να ελέγξετε τις αναφορές.

3. Τι Χρώμα Χρησιμοποιείτε;

Κυρίως, αναζητάτε μια σημαντική επωνυμία. Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τον κατασκευαστή του χρώματος, σκεφτείτε δύο φορές πριν αφήσετε κάποιον να το βάλει στους τοίχους σας.

4. Ποιος Θα Εργάζεται Στο Σπίτι Μου;

Μερικοί ζωγράφοι σπιτιών θέλουν να αναλαμβάνουν πολλές δουλειές ταυτόχρονα για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Προσλαμβάνουν υπεργολάβους για να κάνουν πραγματικά τη δουλειά ενώ βγαίνουν έξω και βρίσκουν περισσότερες δουλειές. Είναι μια κατάσταση που θέλετε να αποφύγετε. Αντίθετα, επιλέξτε έναν για βαψιμο σπιτιου που κάνει πραγματικά τη δουλειά ή που έχει υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης να κάνουν τη δουλειά.

5. Ποια Είναι Η Εγγύησή Σας;

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε δύο βασικά ζητήματα αφού ένας επαγγελματίας για βαψιμο σπιτιου ολοκληρώσει το βάψιμο του σπιτιού σας. Πρώτον, βραχυπρόθεσμα, μπορεί να έχουν κάνει κακή δουλειά ή υπάρχει κάποιο άλλο θέμα που απαιτεί άμεση προσοχή. Δεύτερον, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το χρώμα που χρησιμοποιείται, το οποίο μπορεί να μην εμφανίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα. Ρωτήστε και ερευνήστε τις εγγυήσεις για να βεβαιωθείτε ότι καλύπτεστε σωστά και στις δύο περιπτώσεις.

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σας

Αδιάβροχα χρώματα για τα σπίτια σαςΤα αδιάβροχα χρώματα για τοίχους είχαν κάποια κακή φήμη στο παρελθόν επειδή ήταν αναποτελεσματικά και περιείχαν υψηλή συγκέντρωση πτητικών οργανικών ενώσεων. Με τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, τα αδιάβροχα χρώματα έχουν...

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκια

Πώς να βάψετε πλακάκιαΗ αντικατάσταση κεραμικών ή πορσελάνινων πλακιδίων προσθέτει αξία σε ένα σπίτι. Αλλά το νέο πλακίδιο μπορεί να είναι ακριβό. Η ρύθμιση πλακιδίων, επίσης, είναι δύσκολο να κατακτηθεί—πολλοί άνθρωποι που το κάνουν μόνοι σας επιλέγουν την...

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σας

Πότε να βάψετε το σπίτι σαςΥγρασία : Μη βάφετε επιφάνεια που πέφτει απευθείας βροχή. Αν όμως έξω βρέχει και η επιφάνεια είναι στεγνή, πιθανότατα μπορείτε να βάψετε το σπίτι σας. Όταν το επίπεδο σχετικής υγρασίας (RH) φτάσει το 50 τοις εκατό , ωθείτε σε ένα άβολο εύρος...

Call Now Button